Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rousaud: Spillerne skal længere ned i løn

Nyheder - 22. april 2020




Coronavirussen har haft stor effekt på hele verden og i Barca kan man også mærke den - i høj grad. Det er ikke længe siden, at spillerne valgte at gå hele 70% ned i løn for at spare klubben for en masse penge, som den ikke tjener ind. Barca tjener ikke mange penge i disse dage på grund af manglende kampe.

Den manglende indtjening betød, at spillerne 'satte sig sammen' i et større onlinemøde og sammen kom man frem til, at man ville gå ned i løn for at hjælpe klubben. Desuden gik man en ekstra meter og gik helt op mod 72% ned i løn således at alle de ansatte kunne bibeholde deres job under coronakrisen og få fuld løn undervejs.

Men det kan nu vise sig, at de 72% slet ikke er nok. Coronakrisen trækker nemlig ud og den tidligere Barca-vicepræsident Emili Rousaud fortæller, at der ikke er garanti for at den nuværende lønreduktion er nok i det lange løb.

- Jeg kan på ingen måde rette kritik af spillerne. De gjorde lige præcis, hvad der blev bedt af dem og mere til. Desuden tog de endnu en beslutning for at dække lønnen hos resten af klubbens ansatte, fortæller Rousaud ifølge ESPN og følger op:

- Klubben mangler ambition i forhold til de økonomiske problemer. De er ikke forberedt. Det, som spillerne er blevet bedt om at gå ned i løn, vil ikke være nok så vidt jeg ved. Indtægterne går ikke op med udgifterne.

- I runde tal er der tale om en besparelse på 14 millioner euro hver måned i løn til førsteholdets spillere og yderligere to millioner euro til klubbens øvrige hold. Hvis coronakrisen trækker ud i to måneder, så er der tale om 11,5% af deres årsløn, fortæller Rousaud som hentyder til at spillerne må længere ned i løn, da coronakrisen ser ud til at fortsætte hvorfor de 72% ikke er nok. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rousaud: Spillerne skal længere ned i løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder