Annonce


Annonce

Annonce

Dudek med stor sviner til Messi og Barca

Nyheder - 23. april 2020




Den tidligere Real Madrid-målmand Jerzy Dudek har måske stadig ondt efter at Barca vandt The Treble for over 10 år siden. I hvert fald sender han en sviner afsted mod Messi, som stadig den dag i dag hygger sig på banen med mål, assists og underholdning. Ifølge Mundo Deportivo er der tale om et udklip fra Dudeks selvbiografi, der netop er sendt på gaden.

- Messi var bedragerisk og provokerende, præcis som Barca og Guardiola var det. De var altid klar til at provokere og de gjorde det til perfektion. Det gav problemer for Mourinho og holdet, fortæller Dudek ifølge Mundo Deportivo og siger endvidere:

- Jeg har oplevet Messi. Han var så uhøflig over for Pepe og Ramos, som man slet ikke kunne forestille sig fra sådan en rolig fyr.



Messi har altid haft sine interne kampe med Pepe og Ramos og det er overhovedet ingen hemmelighed, at der har været råbt nogle ting frem og tilbage. Der er mange kameraer til stede på stadion under El Clásico, og her bliver alt fanget. At der bliver råbt noget til hinanden på en fodboldbane er normalt.

Dudek er i dag pensioneret, men fik lov til at spille fodbold i klubber som Feyenoord, Liverpool og Real Madrid. Han spillede over 400 kampe som professionel fodboldspiller.

Dudek nåede dog ikke at imponere i Real Madrid, hvor det kun blev til sølle 12 kampe over fire sæsoner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dudek med stor sviner til Messi og Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder