Annonce


Annonce

Annonce

Real Betis jagter Riqui Puig

Transfermarked - 23. april 2020




Real Betis er ikke færdig med at hente talenter i Barca. Carles Aleña blev senest sendt sydpå for at få spilletid og mens hans fremtid fortsat ikke er til at regne ud, påbegyndes den samme proces for unge Riqui Puig, der er udnævnt til at eje midtbanen på Barcas førstehold. Men spilletiden siger noget andet.

Quique Setién sagde i starten af marts, at Riqui Puig har brug for at forbedre sig for at få spilletid på førsteholdet. Han gik så langt og sagde, at det ikke handler om at være god nok, men om at være virkelig god. Det var primært de defensive kvaliteter og løb, som Riqui Puig blev stemplet på, og spørgsmålet er om hovedpersonen selv er ved at give op.

Han har ofte ytret sit ønske om at blive i Barca og slå igennem på førsteholdet, men han får ikke meget spilletid og intet tyder på, at han lige rundt om hjørnet bliver rykket op eller får mere spilletid og derfor må det friste, at Real Betis nu banker på døren. De kan love spilletid.

Det kan de også til Las Palmas-spilleren Pedri, som lander i Barca til sommer. Pedri er samme med Puig blandt de største talenter i spansk fodbold og Real Betis har længe haft et godt øje til dem begge to. Nu er spørgsmålet om Barca har hvad der skal til for at beholde Puig og fra sommer uddanne Pedri. Sidstnævnte har fortsat muligheden for at lade sig udleje, men i første omgang er han udset til at lande i Barca til sommer under alle omstændigheder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Betis jagter Riqui Puig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder