Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Scolari: Tag tilbage til Barca, Neymar!

Transfermarked - 23. april 2020Scolari: Tag tilbage til Barca, Neymar!

© FCBN


Neymar er en guddommelig fodboldspiller, men desværre kan man ikke nyde hans spil på banen i disse dage på grund af coronavirus. Og netop på grund af denne coronavirus bliver det spændende at se, om Barca får råd til at hente Neymar til sommer. At klubben er interesseret i at hente brasilianeren er der ingen tvivl om - og interessen er gensidig.

Den tidligere brasilianske landstræner Felipe Scolari er blevet spurgt ind til emnet og om Neymar gør klogt i at rykke tilbage til Barca eller blive i PSG. Scolari er overhovedet ikke i tvivl. Han kender Neymar fra deres fælles tid på det brasilianske landshold under VM 2014.

- Hvis jeg skal give Neymar en besked, så skal han tage tilbage til Barca! I forhold til alt det, som jeg ved, så er det klogest at han skifter tilbage. Hvis muligheden byder sig, så skal han vende tilbage for at have chancen for at blive verdens bedste fodboldspiller, fortæller Scolari.

Barca var på en intens jagt sidste sommer, da Abidal og co. flere gange rejse til Paris for at forhandle. Selvom man overbød i klare mængder, så afviste PSG gang på gang. På daværende tidspunkt havde den franske klub ikke behov for at acceptere et bud, og man valgte at beholde som Neymar, som ellers gerne var skiftet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder