Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Arthur-Pjanic bytte er undervejs

Transfermarked - 24. april 2020Medie: Arthur-Pjanic bytte er undervejs

©


Det lyder voldsomt, men RAC1 erfarer, at Barca og Juventus netop nu er i snak om at lave et direkte skifte mellem Arthur og Miralem Pjanic. Hvis handlen går igennem vil de to spillere skifte klub, men der er grund til at tage historien med et gran salt.

Normalt tales der mest om Neymar og Lautaro Martinez når man forbinder Barca med rygter på transfermarkedet, men ifølge den catalanske radiostation er det nu Arthur, som igen er i overskrifterne efter at han klart afviste at skifte til Inter. RAC1 mener, at de to klub er klar på skiftet og at man allerede har diskuteret det rent internt.

Problemstillingen er, at Pjanic er 30 år og er i gang med den sidste fase af sin karriere mens Arthur blot er 23 år og han har allerede fået erfaring med den spanske liga. Så det ligner et skifte til stor fordel for Juventus, men det er ofte set, at man indgår mærkværdige aftaler, så man senere kan udnytte en situation. Om Barca har sikret sig en forkøbsret på et talent eller noget andet melder histoien dog ikke.

Pjanic har længe været på Barcas radar, men han er kommet godt op i årene og timingen har bare aldrig passet, derfor er han slet ikke ny i forhold til den catalanske interesse. Spørger man Arthur er han dog ikke interesseret i et skifte, men lovning på fast spilletid og en større løn kan gøre meget i fodboldens verden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder