Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Edmilson: Barca går igen efter Neymar

Transfermarked - 24. april 2020Edmilson: Barca går igen efter Neymar

©


Den tidligere Barca-spiller Edmilson sætter nogle ord på Neymar og hans mulige comeback til Barca tre år efter at han stak en kniv i ryggen på ledelsen og smuttede til Paris. Neymar selv ønsker også at føre skiftet ud i livet, og til sommer er der ingen tvivl om at der kommer til at blive indledt nogle intense forhandlinger.

Udover at tale om det mulige comeback, så blev Edmilson også bedt om at sætte ord på Neymar og Mbappés individuelle kvaliteter og Edmilson er ikke i tvivl om, at Neymar er bedre - men den bedste er Messi, fortæller han til Radio MARCA.

- Jeg synes, at Neymar er bedre end Mbappé. Neymar er mere komplet når det kommer til de afgørende beslutninger. Mbappé er talentfuld og hurtig, men Neymar har mere kreativitet og generel kvalitet, fortæller Edmilson og sammenligner:

- Det er to gode spillere. Mbappé er lidt som Henry mens Neymar minder mere om Ronaldinho på grund af kreativiteten og den brasilianske dans på banen. Jeg siger det ikke bare fordi, at jeg selv er brasilianer - for jeg synes, at Messi er bedst. Men mellem Neymar og Mbappé er Neymar mere komplet.

- Skiftet fra PSG til Barca har været parkeret, men Barca går efter Neymar igen. For mig er det også det rigtige at gøre. Neymar kender til Barcelonas fodbold, til klubben og til fansene. Det er stadig svært at vende tilbage på grund af måden han forlod klubben på, men det bliver intet problem for ham at tilpasse sig i klubben. At Neymar har Messi ved sin side i Barca er godt for alle i klubben.

Edmilson, som nåede at repræsentere otte forskellige klubhold, spillede i Barca fra 2004 til 2008.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder