Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Coutinho er blevet opereret i anklen

Skader - 25. april 2020
Officielt: Coutinho er blevet opereret i anklen

©


Philippe Coutinho har i denne sæson været udlejet til Bayern München, som ikke forventes at købe brasilianeren fri efter endt lejeaftale. Tyskerne fik ellers inkluderet en købsoption med i lejeaftalen, men Coutinho har ikke ligefrem løftet niveauet hos den tyske traditionsklub.

I stedet har der været tale om et skifte til Chelsea og mens den snak står på, er Coutinho blevet opereret i sin ankel, meddeler Bayern München i en officiel pressemeddelelse. Hvor længe han er ude vides ikke og han starter først sin genoptræning om 14 dage efter at han har holdt sin ankel i god ro.

- Fredag er Philippe Coutinho blevet opereret i sin højre ankel. Operationen var succesfuld og brasilianeren vil påbegynde sin genoptræning om 14 dage, skriver Bayern München således på sin hjemmeside og bekræfter, at operationen gik som planlagt.

Bundesligaen er lige nu lukket ned på grund af corona og ingen ved hvornår transfervinduet åbner. Derfor står Coutinho lidt i midten af det hele, da han har fået at vide af Bayern, at de ikke vil købe ham fri samtidig med at Barca er klar til at sælge ham. Catalanerne ønsker en høj pris for ham, men på grund af de manglende præstationer får de næppe 120 millioner euro for ham.

Ifølge Sport, Marca og Mundo Deportivo har Chelsea allerede indledt forhandlingerne i jagten på Coutinho, men englænderne tager det meget roligt, da de heller ikke ved hvordan deres økonomi kommer til at udspille sig i forbindelse med coronakrisen. Hvornår Premier League sparkes i gang vides ikke - datoen for et comeback er allerede blevet rykket to gange.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder