Annonce


Annonce

Annonce

Sky: Barca vil bytte Semedo for Ndombele

Transfermarked - 25. april 2020




Der tales rigtig meget om byttehandler i disse dage, da klubberne er usikre på økonomien som følge af coronavirus. Barca vil forsøge at bytte sig til Lautaro Martinez mens der tales om en uvirkelig byttehandel mellem Arthur og Miralem Pjanic.

Nu meddeler den Sky Sports, at Barca vil sende Nelson Semedo eller Samuel Umtiti til Tottenham hvis de sender Tanguy Ndombele den anden vej. Arthur blev også nævnt som en mulighed, men angiveligt har José Mourinho ikke lyst til at have Arthur på sit engelske mandskab og hurtigt blev brasilianeren sorteret fra puljen.

Nelsom Semedo vurderes af mange Barca-fans til at være fremtidens klare valg på højrebacken, men portugiseren har aldrig lagt skjul på sin utilfredshed med at han aldrig får momentum, da han ofte bliver rotereret med Sergi Roberto. Derfor har Semedo været åben for et skifte hvorfor hans navn ofte er blevet nævnt i forbindelse med et skifte.

23-årige Tanguy Ndombele var på Barcas radar før han rykkede til Tottenham. Barca havde adskillige repræsentanter i Frankrig for at forhandle med Lyon, men man nåede aldrig at blive enig om en handel og i stedet kom Tottenham på banen og hentede midtbanespilleren for 62 millioner euro.

Ndombele har siden spillet 27 kampe for Spurs og spørgsmålet er om han også er at finde i London i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sky: Barca vil bytte Semedo for Ndombele

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder