Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Nu er Juventus interesseret i Roberto

Transfermarked - 26. april 2020
Medie: Nu er Juventus interesseret i Roberto

©


Barca er interesseret i nogle af Juventus' spillere mens Juventus er interesseret i spillere fra Barca. De to klubber har lagt i snak i ugevis for at finde frem til muligheder og løsninger og nu melder mediet Sport, at Juventus har åbnet interessere for Sergi Roberto - af en helt særlig grund.

Sergi Roberto er blevet 28 år og har allerede været inde omkring førsteholdet i intet mindre end 10 sæsoner med 274 kampe til følge. Han blev egentlig uddannet til midtbanen, men er siden blevet omskolet således at han spiller højreback. I Barca har man altid haft mange midtbanespillere og derfor har Roberto ikke fået meget spilletid på den position.

Nu meldes det således at Juventus er interesseret i Roberto, da man får en ekstrem alsidig spiller, som kan spille højreback, venstreback, i midterforsvaret, på kanterne og på midtbanen. Desuden glæder Juventus sig over, at Roberto har været inde omkring Barcas førstehold i 10 år hvorfor hans erfaring nærmest ikke kan hentes bedre.

Der er dog lang vej til en handel endnu. Barca har angiveligt valgt, at kun Ter Stegen, Messi og De Jong ikke kan sælges. Resten af truppen er der en mulighed for hvorfor Roberto reelt set er på transferlisten.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder