Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Corona udsætter Ter Stegens kontraktforlængelse

Coronavirus / COVID-19 - 26. april 2020Corona udsætter Ter Stegens kontraktforlængelse

Barca har løbet en stor, stor risiko. Alle i klubben ønsker at forlænge med Marc-André ter Stegen, men på grund af coronakrisen har man pt. sat forhandlingerne på pause, og Barca er klar over, at det er en stor risiko at løbe, da rigtig mange klubber følger med i Ter Stegens kontraktsituation og er klar til at hente ham skulle han beslutte sig for at skifte væk.

Ter Stegen elsker byen Barcelona og elsker at spille for Barca, men hvis han pludselig føler, at han ikke bliver værdsat, så kan han lynhurtigt komme på andre tanker og det skal Barca undgå, men ledelsen har alligevel valgt at løbe risikoen. Man er langt fra hinanden i forhold til kontraktforhandlingerne inden coronakrisen, men nu, hvor coronakrisen står på og man er så langt fra hinanden, føler Barca ikke at man kan forhandle under optimale vilkår.

Lige nu er kontraktforlængelsen sat på pause, da Barca også ønsker at se hvor stort et tab man som klub mister i denne tid. Ter Stegen er dog ikke den eneste, som har fået beskeden om at man udsætter kontraktforhandlingerne. Både Nelson Semedo og Arthur har fået samme besked og de begge modtager konstant muligheder for at forlade klubben. Inter og Tottenham har vist interesse i Semedo mens Juventus ønsker Arthur.

Hos Barca er Ter Stegen den klare prioritet og man håber på tyskerens forståelse, da selv ledelsen ikke aner hvordan situationen ser ud efter coronakrisen. Lige nu er der ingen dato på for hvornår man kan genoptage træningen, så man har ligesom bremset alle udgifter for ikke at falde helt om.

Juventus, Bayern Munich, Manchester City og Chelsea følger Ter Stegen tæt. Hvis en lille dør åbnes, så står de alle klar til at kæmpe mod hinanden i en forhandlingskrig.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder