Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho: Anholdelsen kom som et chok

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 27. april 2020Ronaldinho: Anholdelsen kom som et chok

© goal


Tilbage i marts blev Ronaldinho og hans bror anholdt, for at have brugt falske pas i Paraguay. De blev straks fængslet, men for nylig har de fået lov til, at bo seperat på et hotel fremfor i fængslet. Det har givet Ronaldinho mulighed for at udtale sig om hele situationen. Interviewet er givet til paraguayansk TV, ABC Color.

Den tidligere Barca-stjerne forklarer, at han er meget overrasket over at de falske dokumenter førte til en anholdelse og derefter fængsel. Ronaldinho og hans brors motiv for at rejse til Paraguay, var at deltage i indvielsen af en ny casino.

Ydermere forklarer Ronaldinho, at det har været en yderst hård og svær situation. I forløbet har han hele tiden samarbejdet med myndigheder, for at få afklaring i sagen.

- Vi var meget overrasket over at dokumenterne ikke var lovlige. Siden anholdelsen har vi gjort alt hvad vi kunne for at samarbejde med retsvæsenet.

- Det har været et hårdt slag. Jeg har aldrig troede at jeg ville stå i sådan en situation. Hele mit liv har handlet om at nå det højest mulige professionelle niveau og skabe glæde for andre med mit fodboldspil.

I interviewet fremgår det også, at Ronaldinho har spillet en masse fodbold i fængslet. Dertil har der været mange, som har fået en autograf eller et billede med ham.

- Jeg har følt varmen, kærligheden og respekten fra folket i Paraguay lige siden jeg kom hertil. Det er jeg meget taknemmelig for. Dertil har jeg min tro. Jeg beder altid for at tingene skal gå godt og forhåbentlig er dette snart overstået.

Noget af det Ronaldinho glæder sig allermest til, er at se sin mor igen.

- Den første ting jeg vil gøre, er at give min mor et kys. Hun har klaret sig igennem disse svære dage i hendes hjem, siden Covid-19 pandamien. Efter det handler det om at absorbere den indvirkning, som den svære situation har skabt og komme videre med tro og styrke.

Sagen bliver stadig behandlet og seneste nyt, er at Ronaldinhos advokater forklarer at dokumenterne kommer fra en lokal sponsor, og at hovedpersonen ikke var klar over at de var ulovlige.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder