Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Everton er tæt på Todibo-køb

Transfermarked - 28. april 2020
Everton er tæt på Todibo-køb

© Tribuna


Jean-Clair Todibo står i en rodet situation. Han ønsker selv at spille for Barca, men er blevet udlejet til Schalke 04, som gerne vil købe ham, men som ikke har midlerne til det. Nu er han på vej til Premier League. Hans mål er at slå sig ned på et hold med et højt niveau, hvor han får spilletid.

Barca valgte i januar at udlejet Todibo til Schalke 04, som fik en købsoption på 25 millioner euro med. Den ønsker de at gøre brug af, men på grund af coronaudbruddet har de pludselig ikke økonomien til at binde Todibo på en permanent kontrakt, og man har derfor været i kontakt med Barca for at bede om en forlængelse af lejeaftalen. Det har Barca afvist.

Der er nemlig større interesse for Todibo og da Barca ikke ser ham som en del af fremtiden på holdet lige nu, så vil man hellere sælge Todibo end at holde ham udlejet endnu engang. Til gengæld håber Barca, at de kan forhandle en tilbagekøbsklausul ind i aftalen, men spørger man i Everton så har det ikke deres interesse.

Everton er nemlig klar til at hente Todibo for 20 millioner euro med yderligere fem millioner euro i variabler, som udbetales såfremt Todibo opnår nogle sportslige krav. Barca skal angiveligt beslutte sig inden ugen er omme og det kræver både intern planlæggelse, forhandling og kommunikation med spilleren selv.

Todibo ser gerne et skifte til Premier League blive en realitet, men han ønsker at blive på Camp Nou. Det er dog ikke realistisk og derfor ligner det et klart salg af forsvarsspilleren denne sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder