Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: De Jong spiller ikke på sin normale position

Nyheder - 28. april 2020
Koeman: De Jong spiller ikke på sin normale position

©


Wembley-helten og den nuværende hollandske landstræner Ronald Koeman er blevet interviewet af avisen Sport, som spørger ind til både Messi og Frenkie de Jong. Desuden kommer man også ind på den trænerrolle i klubben, som der længe er blevet talt om. Det er offentligt, at han har en klausul der gør, at han kan skifte til Barca.

Kan du lide at se Barca i denne sæson?
- Der har været noget af det hele. Gode og svage kampe. De er stadig et godt hold med gode spillere og det er også derfor, at de topper ligaen.

Hvad mangler Barca?
- Jeg ser to ting. Den ene er intensitet. Om man kan lide det eller ej, så spiller topholdene med fuld intensitet i 90 minutter og det har Barca svært ved at bibehoolde. Vi så det mod Liverpool og mod Atletico Madrid i Super Cuppen. Barca var bedre i 80 minutter, men så stoppede de pludselig med at spille.

Og den anden?
- De dominerer ikke kampene som tidligere år. På det punkt skal de vende tilbage til deres identitet. Det er en del af klubbens DNA. De har altid været i fuld kontrol med effektivitet til følge.

Er det bekymrende, at Messi er tæt på slutningen af sin karriere?
- Messi er historiens bedste. Og med klar afstand. Men han er et menneske og han kan ikke altid være frelseren. Barca skal forberede sig til livet efter Messi - for intet bliver det samme.

De Jong siger, at han kan gøre det bedre...
- Og det kan han også. Dette er et år, hvor han skal falde på plads. Som da jeg skrev med Barca i 1989. De Jong er klar og passer perfekt til fodbolden i Barca. Han skal nok få succes - det er sikkert. Men det rammer ham, at han ikke spiller på sin normale position.

Du sagde, at du efter EM2020 ville ophæve kontrakten med Holland og tage til Barca...
- Ja.

At du har sådan en klausul viser din Barca-side
- Da jeg startede min trænerkarriere sagde jeg, at jeg havde to drømme: En af dem er at træne mit land, og den anden er at træne Barca.

Er øjeblikket ikke kommet?
- Nej. Jeg bliver hos Holland indtil efter EM2021.

Det ligner en umulig drøm, at du kommer til Barca
- Barca har en god træner, som gør det godt. Jeg kan kun sige, at tiden vil vise vejen. Coronavirussen har vist os, at alt kan ændre fra den ene dag til den anden. Vi må se, hvad fremtiden bringer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder