Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu vil Barca udleje Umtiti

Transfermarked - 29. april 2020



Nu vil Barca udleje Umtiti

©


Barca var tvunget til at forlænge Samuel Umtitis kontrakt i 2018, da hans frikøbsklausul kun var 60 millioner euro hvilket var ekstremt lav i forhold til det flotte spil han leverede på banen. Derfor havde han selv mulighed for at forhandle en god løn hjem for at skrive under på en aftale med en højere frikøbsklausul.

Umtiti fik mere i løn og samtidig steg hans frikøbsklausul til 500 millioner euro, men en skade har siden sat en stopper for hans benhårde spil og han har ikke været den samme lige siden. Det skal dog også med, at han siden sin skade har måtte kæmpe med Clement Lenglet om pladsen og han har derfor ikke haft en fast plads for at kunne komme tilbage i rytmen.

Ikke desto mindre er Barca klar til at sælge ham hvis en klub hoster op med 50 millioner euro. Det virker ikke til at ske i dette transfervindue på grund af den økonomiske krise som følge af coronavirus, så derfor kigger Barca nu efter at udleje franskmanden.

Planen er nemlig at samle penge ind til at kunne skabe et slagkraftigt hold til næste sæson. Håbet er, at man kan sælge eller udleje Umtiti således, at man som minimum sparer hans løn hver uge. Umtiti kan i ren løn indhente ca. 60 millioner kroner hvert år og selvom hans ønske er at blive, så har klubben gjort det klart, at de ikke vil afvise et godt bud.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder