Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur: Medier spekulerer - min ide er klar

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 29. april 2020Arthur: Medier spekulerer - min ide er klar

Arthur har både været rygtet til Inter og senest Juventus. Det har flere medier spekuleret i og ledelsen har muligvis heller ikke en klar plan for Arthur, men hovedpersonen selv ved godt hvad han vil. Endnu engang maner Arthur rygterne til jorden og siger at han kun vil en ting - det er Barca.

- Der vil altid være spekulationer, men min ide er meget klar. Den eneste mulighed der siger mig noget, er at blive hos Barca. Jeg har det godt her og er glad for den tillid, som jeg får af klubben og trænerstaben. Det er endnu en grund til at jeg kun tænker på at være her.

Det er anden gang på kort tid at brasilianeren reagerer prompte på de rygter som sender ham til en anden klub. Selvom han slår fast at Barca er det eneste han tænker på, bliver han stadig smigret af interessen.

- Den formodet interesse fra andre klubber er smigrende og et godt tegn, men jeg vil spille her i mange år. Barcelona er hvor jeg altid har ville være, og jeg vil være en azulgrana, mere end noget andet.

Til slut slog Arthur fast, at han bliver mere og mere knyttet til klubben, byen og ikke mindst fansene.

- Hver dag føler jeg mig mere selvsikker og afslappet her, på holdet, i klubben og i byen. Jeg elsker fankulturen og kan virkelig mærke støtten fra fansene.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder