Annonce


Annonce

Annonce

Avis: City vil bytte Cancelo med Semedo

Transfermarked - 30. april 2020




Barca og Manchester City menes at være godt i gang med forhandlinger om en aftale, som sender Nelson Semedo til Ethad Stadium mens Pep Guardiola sender Cancelo den anden vej. Med en pose penge. Det skriver avise Sport.

Nelson Semedos værdi er højere end Cancelos og derfor er City klar til at sende både Cancelo og en pose penge til Catalonien, og umiddelbart skulle man være tæt på en decideret aftale som kan føre skiftet igennem. Inden for de kommende uger vil der angiveligt komme en afgørende beslutning.

Barca har sagt givet grønt lys til Semedos agnet, Jorge Mendes, således at han kan forhandle en kontrakt på plads på vegne af sin klient. Barca vil have hvad der svarer til 45 millioner euro og da Cancelo har en markedsværdi på 30-35 millioner euo, forventer Barca at få en sum penge med i handlen.

Semedo har længe været utilfreds med mængden af spilletid på Camp Nou og derfor blev snakken om en kontraktforlængelse da også afbrudt og et skifte til sommer er rykket tættere på. Hans nuværende kontrakt løber til 2022, så skal reagere denne sommer ellers bliver han langt billigere næste år.

Semedo var klar til at forlade klubben for et år siden, da Atletico Madrid bankede på døren, men Barca kæmpede hårdt for at holde fast i ham og lovede ham endda mere spilletid, men han har ikke været tilfreds med mængden siden da og derfor har han valgt at lytte på tilbud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: City vil bytte Cancelo med Semedo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder