Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Saviola: Svært for Lautaro med Messi og Suárez

Transfermarked - 30. april 2020Saviola: Svært for Lautaro med Messi og Suárez

©


Barca har længe været interesseret i argentinske Lautaro Martinez og mens Barca og Inter forhandler, snakker og presser hinanden, får flere og flere store navne taletid på emnet. Senest er det den tiligere Barca-spiller Javier Saviola, som udtaler sig til italienske Gazzetta dello Sport.

Lautaro Martinez er klar til at rykke til Camp Nou og håber, at de to klubber kan enes. Han er dog godt klar over, at Barca nok skal få fingrene i ham, da de ved mislykkes forhandlingsforsøg kan betale hans frikøbsklausul og på den måde hente ham uden at Inter kan sige noget til det.

- Lautaro kan helt sikkert gå hen og blive en succes for Barca, men for at være ærlig, så ved vi alle, hvad det betyder at spille ved siden af Messi, Suárez og de andre store stjerner. Det bliver ikke let for ham at spille med det, fortæller Saviola.

Han sammenligner det lidt med Messi og Dybala på landsholdet, hvor ingen landstrænere hidtil har fundet den rigtige kombination til at få det bedste ud af dem begge sammen på banen.

- Dybala sagde, at det var svært for ham og Messi at spille sammen og jeg støtter op om den terori. For at fastholde din rytme kræver det en helt anden form for koncentration - det lyder let, men det er det bare ikke.

Javier Saviola spillede selv i Barcas angreb i perioden 2001 til 2007. Siden har han været forbi Monaco, Sevilla, Real Madrid, Benfica, Malaga, Olympiakos, Verona, River Plate og Encamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder