Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Henderson: Ville ikke spørge om Messis trøje

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 30. april 2020Henderson: Ville ikke spørge om Messis trøje

© Marca


Jordan Henderson har afsløret, at Roy Keane har givet ham et særligt råd. Et råd som gjorde, at han ikke spurgte om Messis trøje efter Barcas 3-0-sejr over Liverpool. En kamp, hvor Messi spillede en hovedrolle med to mål - blandt andet på et ustoppeligt frispark.

Henderson oplevede Messi på nærmeste hold, efter han blev skiftet tidligt ind på grund af Naby Keïtas skade. Han måtte da også erkende, at Messi gjorde et særligt indtryk på ham.

- Det var første gang, at jeg var på samme bane som Messi. Man når ikke at tænke 'Oh my god, that's him', men der kan ikke være spørgsmålstegn ved, at han spiller spillet anderledes, end når du ser ham på TV. Han er så hurtig.

- Når jeg tænker tilbage på hans frispark, kan jeg stadig ikke tro, at han scorede det. Jeg troede han ville sparke kort. Jeg har fortalt jer hvor god Alisson er, men Messi satte det skud et sted, hvor Alisson ikke kunne redde den. Skruen, farten og præcisionen - det var helt perfekt.

Efterfølgende kom Henderson ind på, hvorfor han på trods af sin beundring for Messi, ikke spurgte og aldrig har tænkt på at spørge om Messis trøje.

- Tænkte jeg på at spørge om Messis trøje? Nej, det har jeg aldrig gjort. Da jeg spillede for Sunderland, fortalte Roy Keane mig, at hvis man spørger om en spillers trøje, er det et tegn på æresfrygt.

Alligevel gik Henderson ikke hjem fra den kamp, uden en Barca-trøje. I respekt for en fælles fortid som holdkammerater, byttede ham og Luis Suárez nemlig trøjer.

- Det blev alligevel til at jeg byttede trøje med Suárez. Suárez er en god fyr og han gav mig den, som en gestus for, at vi har spillet sammen for Liverpool. Jeg ved dog ikke hvad han har gjort med min trøje.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder