Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agüero: Messi fik chancen for at forlade Barca

Nyheder - 30. april 2020Agüero: Messi fik chancen for at forlade Barca

© AS


Der hersker lige nu krig mellem spillerne og ledelse i Barca, hvor Messi går forrest for spillertruppen. Argentineren er godt træt af den måde, klubben bliver ledet på når man offentligt skyder med skarpt mod spillerne. Men selv ikke denne interne krig får Messi til at forlade klubben, fortæller Sergio Agüero.

Agüero og Messi er tætte venner og har været det siden teenage-årene. De taler jævnligt sammen og selvom de passer godt til hinanden på banen, så har de aldrig spillet sammen på klubplan. Men Agüero fortæller ifølge Marca, at Messi har haft chancen for at forlade Barca - men hans beslutning har altid været at blive i klubben.

- Selvom der skulle ske 1000 forskellige ting, så bliver Messi i Barca, fortæller Agüero til Mega TV ifølge Marca og følger op:

- Der skal ske noget fuldstændig katastrofalt før Messi forlader Barca, men det sker jo ikke. Jeg ved, at han tidligere havde chancen til at forlade Barca, men han valgte at blive. Han er symbolet på klubben og en legende i klubben.

- I fodbolden er der sket 1000 ting og 1000 spillere har skiftet klub, men Messi har altid valgt at blive i Barca. Det handler ikke om, hvor mange penge du giver ham - han bliver alligevel i Barca. Han er Barcas identitet og han er glad i klubben.

Da Agüero spillede i Atletico Madrid var der i 2009 rygter som sendte ham til Barca. Det skete dog ikke og han rykkede senere til Manchester City i 2011 og er nu en legende i klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder