Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Villarreal byder gerne Rakitic velkommen

Transfermarked - 1. maj 2020Villarreal byder gerne Rakitic velkommen

©


Villarreal står klar med åbne arme hvis Ivan Rakitic til sommer vælger at kigge sig om efter en ny klub. Det vurderes allerede at han er i gang med at kigge sig om efter en ny klub da intet tyder på, at hans fremtid ligger i Barca. Nu åbner Villarreals præsident op.

Fernando Roig har erklæret interesseret i Rakitic. Roig følger situationen tæt, da Rakitic' aftale udløber næste år og derfor skal Barca sælge ham denne sommer for at få penge for ham. Desuden er Rakitic en løntung spiller og i forhold til den mængde spilletid, som han kan forvente, så er det mange penge for klubben.

Juventus, Inter, Manchester United og Paris Sant-Germain har alle været sat i forbindelse med Rakitic, men kroaten ønsker selv at blive i Spanien og det har fået Villarreal til at gå ind i møllen og nu åbner præsident Roig op for Rakitic.

- Jeg kan virkelig godt lide ham som fodboldspiller. Hvis han vil komme til Villarreal, så står vi klar, fortæller Roig ifølge Cadena Copes El Partidazo.

Hos familien Rakitic er man mere interesseret i at skifte til Sevilla, som han spillede for umiddelbart før Barca hentede ham. Men andalusierne har ikke lige frem udvist den største interesse og det kan hjælpe Villarreal med at få fingrene i kroaten.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder