Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién om Lautaro: Hvem vil ikke spille med Messi?

Transfermarked - 1. maj 2020Setién om Lautaro: Hvem vil ikke spille med Messi?

©


Barcas interesse i Lautaro Martinez er klokkeklar. Catalanerne ser ham som den perfekte erstatning for Luis Suárez, som fra næste gang næppe skal forvente at spille lige så meget som han har gjort hidtil. Klubben ønsker at køre en ny 9'er i position.

Her kommer Lautaro Martinez ind i billedet og senest er Barcas cheftræner Quique Setién blevet spurgt lidt ind til angriberen uden dog at sætte direkte svar på om klubben går efter ham eller ej.

- Han er en god spiller, fortalte Setién til La Gazzetta dello Sport fredag formiddag og blev siden bekendt med Lautaros ønske om at spille i Barca med Messi hvor til Setién svarede:

- Hvem vil ikke spille med Messi?

- Alle gode spillere er interessante for Barca. Det er det samme som interessen for at spille sammen med Messi. Man forstår det, forklarede Setién.

Lautaro Martinez er ejet af Inter og til juli falder hans frikøbsklausul fra 200 millioner euro ned til 111 hvilke Barca vil udnytte medmindre de formår at bytte sig til ham. Barca vil gøre alt for at minimere spenderingen denne sommer på grund af coronakrisen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder