Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Fati i byttehandel med Sancho?

Transfermarked: Af Simon Olesen - 1. maj 2020Medie: Fati i byttehandel med Sancho?

© Bundesliga


Som altid kører transfermøllen for fuld skrue i og omkring FC Barcelona. Det er efterhånden en offentlig kendt hemmelighed, at man leder efter en ny offensiv stjerne. Her har frontløberne indtil videre været Lautaro Martinez og Neymar. Men nu skulle Barcelonas ledelse øjensynlig være begyndt at kigge i en anden retning.

Ifølge tyske SportBild skulle den engelske kantspiller Jadon Sancho være landet på Barcas radar. Dermed følger de både Manchester United og Real Madrid trop, der også skulle være efter stortalentet. Ligesom med både Lautaro og Neymar, har Sancho et heftigt prisskilt på sig, men der skulle Barcelona have fundet en mulig løsning.

Torsdag kunne Mundo Deportivo berette at Dortmund var interesseret i at hente Ansu Fati til klubben, formentlig som en erstatning for Sancho, der forventes solgt til sommer. Nu spekuleres deri hvorvidt, at der kunne foregå en byttehandel mellem de 2 klubber, således at begge kan undgå at skulle betale et større beløb i en tid, hvor alle er presset, når det kommer til penge.

Det forventes at byttehandler bliver et udbredt transferredskab til sommer, for at kunne sikre økonomien hos en lang række klubber, mens de stadig kan få noget nyt blod til klubben. Det bliver dog nok ikke en gratis omgang for Barcelona, da Ansu Fati stadig ikke har den samme værdi som Sancho, hvis prisskilt ligger omkring 130 millioner euro, men det kan nok sænke prisen til et mere overkommeligt beløb.

Inden de europæiske fodboldligaer blev lukket ned på ubestemt tid nåede Jadon Sancho i 23 Bundesliga-kampe at score imponerende 14 mål og lave 16 assist.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder