Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

San Lorenzo tror på Suárez-skifte

Transfermarked - 2. maj 2020San Lorenzo tror på Suárez-skifte

Luis Suárez er efterhånden blevet 33 år og for Barca er det på tide at køre en ny mand i stilling som holdets spidsangriber. Derfor er man på jagt efter unge Lautaro Martinez, som vurderes til at være det bedste bud til at erstatte Suárez.

Suárez selv er klar over, at klubben gør klogt i at finde en ny mand, men det betyder næppe at Suárez rykker videre denne sommer. En ny spiller skal bruge tid til at falde til og her kan Suárez være en gigantisk hjælp hvorfor man må forvente, at Suárez som minimum bliver endnu en sæson. Her kommer argentinske San Lorenzo ind i billedet.

- Argentinsk fodbold er konkurrencedygtig og der er altid muligheder for at hente spillere som Suárez. Jeg håber, at han kommer. Jeg ved, at Tinelli (San Lorenzos præsident) tror på, at han kan hente Suárez, så vi må se, hvad der sker, fortæller den tidligere San Lorenzo-træner Bernardo Romeo til Crack Deportivo.

Spørgsmålet ligger også i, om Suárez har tænkt sig at rejse tilbage til Sydamerika eller om han vil fortsætte i Europa eller tage til Amerika, hvor man forsøger at få fodbold op på et højere plan. Èn ting er dog helt sikkert: Luis Suárez kommer ikke til at lede længe efter sin nye klub når han stopper i Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder