Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

MLS venter på Luis Suárez

Transfermarked: Af Rasmus Nielsen - 2. maj 2020MLS venter på Luis Suárez

© Marca


Flere gange er det kommet frem i medierne, at en række MLS-klubber har et godt øje til Luis Suárez. Blandt andet David Beckhams Inter Miami meldes særdeles interesseret i den målfarlige angriber. Krydrer man det med Barcelonas desparate forsøg på at skaffe indkomst og reducere omkostninger, er det ikke et usandsynligt skifte indenfor en til to sæsoner.

Oveni udtalte Luis Suárez sig for få måneder siden, om interessen fra MLS-klubberne.

- Man ved aldrig. Jeg har en kontrakt med Barcelona, men i fremtiden vil det være en attraktiv liga. USA er en god mulighed.

Den udtalelse peger i retning af, at Suárez går med tanker om at prøve sig af i USA - noget som mange andre spillere i hans alder har valgt at gøre inden støvlerne stilles på hylden. Heriblandt kan man nævne Lampard, Gerrard, Pirlo, Nani og Zlatan.

Man kan heller ikke komme uden om, at Suárez er en af de løntunge spillere i truppen, og i tider som disse, gælder det om at reducere omkostningerne. Det har Barcelona indtil videre gjort ved at alle er gået 70% ned i løn.

På trods af interessen, Barcas økonomiske situation og Suárez udtalelser, er det ikke noget hverken Suárez eller Barcelona presser på for at få til at ske.

Suárez har i mange sæsoner været en nøglespiller for Barca og er ikke en spiller, som bare lige kan erstattes. Det er klubben klar over og derfor er det meget sandsynligt at Suárez bliver, indtil en erstatning har præsteret godt og er kørt ind på holdet - sandsynligvis Lautaro Martinez, som Barca har et godt øje til.

Messis forhold til Suárez kan heller ikke tages ud af ligningen. Deres nære relation har flere gange vist sig at være guld værd. Desuden har Suárez kontrakt til 2021 med mulighed for forlængelse til 2022, såfremt han spiller 60% af næste sæsons kampe.

Senest dukkede det også op at argentinske San Lorenzo har et godt øje til Suárez, så muligheder er der i hvert fald nok af for ham.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder