Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Raul Jimenez: Man afviser ikke Barca

Transfermarked - 2. maj 2020Raul Jimenez: Man afviser ikke Barca

© AS


Wolverhampton har gang i en god sæson i Premier League og Europa League. Ude i Europa har man 1-1 med sig fra kampen mod Olympiakos, men før returkampen kunne blive spillet, formåede coronaudbruddet at sætte fodbolden på pause. Den gode sæson skyldes blandt andet Raul Jimenez' mange mål.

I Premier League er han oppe på 13 mål og han bliver hyldet for sin fremragende sæson i takt med at flere sender ham ud til større klubber. Han kan selv læse om de mange rygter i aviserne, og han indrømmer, at man ikke siger nej til Barca hvis de skulle banke på hans dør.

- Jeg læser om rygterne på de sociale medier og jeg er allerede blevet sat i forbindelse med Real Marid, Chelsea, Manchester United og Arsenal. Hver dag bliver en ny klub nævnt, fortæller han til ESPN.

- Hvis du fortæller mig, at Real Madrid eller Barca kommer med et bud i morgen, så er det klart, at man ikke lader sådan en mulighed gå til spilde. Men hvis jeg bliver i Wolves, så kæmper jeg om at komme med i Champions League. At kæmpe om Premier League ser svært ud, men vi er med ude i Europa, så jeg er sikker på, at jeg tog den rette beslutning om at komme hertil.

- At åbne døren for alt er det vigtigste. Jeg er glad og jeg føler mig vigtig. Jeg har det godt og jeg har ikke tænkt mig at lukke døren for nogen hold - jeg vil analysere alt, hvad der kommer, men absolut ingenting generer min nattesøvn.

28-årige Raul Jimenez har en fortid i både Benfica og Atletico Madrid. Hos madrilenerne nåede han 27 kampe og 1 mål mens Benfica fik fornøjelsen af at se ham an i 147 kampe hvor han kunne juble over 32 mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder