Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godin: Mit bedste mål er mod Barca

Nyheder - 3. maj 2020Godin: Mit bedste mål er mod Barca

© Álex Caparrós


Billedet foroven fortæller alt hvis man husker tids nok tilbage. Det var sidste runde af La Liga 2013/2014, da Atletico Madrid kom til Camp Nou og kæmpede for mesterskabet. Madrilenerne skulle bruge ét point for at blive kåret som mester mens Barca skulle vinde kampen for at kunne kalde sig for spansk mester.

Som bekendt fejlede Barca, da de kun fik 1-1 og således kunne Atletico Madrid faktisk fejre det spanske mesterskab på Camp Nou til enorm skuffelse for Barca. Den bomstærke Diego Godin scorede Atletico Madrids mål i den kamp og han kalder det for sit bedste mål i karrieren.

Den 17. maj 2014 vil altid være historisk for La Liga. Det var nemlig første gang siden 1951 - og kun tredje gang i historien - at titlen først skulle tildeles en vinder på sidste spillerunde og at de potentielle vindere skulle mødes i netop sidste kamp. Atletico Madrid snuppede trofæet for første gang i 18 år foran 96.973 fans på lægterne. Alexis Sánchez gjorde det til 1-0 efter 33 minutter mens Diego Godin udlignede kort inde i anden halvleg

- Målet mod Barca er uden tvivl det bedste, som jeg nogensinde har scoret. At vinde La Liga i Barcelona og endda selv at kunne score det afgørende mål... altså jeg har oplevet mange vilde øjeblikke i Atletico Madrid, men målet mod Barca var det bedste for mig og for mange fans, fortæller Diego Godin på Instagram Live.

På daværende tidspunkt havde Barca sat Tata Martino ind som træner og på banen stillede man op med Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Cesc, Busquets, Iniesta, Messi, Alexis og Pedro mens Xavi, Neymar, Song, Alba og lynhurtige Tello sad på bænken. Song kom ind 10 minutter inde i anden halvleg, Neymar kom på banen med 28 minutter igen mens Xavi blot fik 13 minutter.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder