Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG åbner interesse for Samuel Umtiti

Transfermarked - 4. maj 2020PSG åbner interesse for Samuel Umtiti

© Goal


I Frankrig tales der i disse dage om PSG's interesse for Barcas forsvarsspiller Samuel Umtiti. Han har længe været rygtet væk fra klubben og i takt med at historierne fortsætter må det vurderes, at Barca gør et forsøg på at få ham solgt.

PSG er på jagt efter en erstatning for Thiago Silva og de tror på, at Umtiti er den rette mand til at tage over for brasilianeren. Det er PSG's sportsdirektør Leonardo, som har lavet en liste sammen med resten af den øvrige sportslige ledelse og her fremgår Umtitis navn højt på listen.

Leonardos favorit til at erstatte er Thiago Silva og i Barca ser man det som en genialitet, at PSG pludselig har stor interesse i Umtiti. På den måde kan man helt sikkert skrue prisen på Neymar ned ved at inkludere Umtiti i handlen og det glæder Barca, som næppe kommer til at smide om sig med penge til sommer.

Onze Mundial skriver endvidere, at PSG er klar over den enorme interesse for Umtiti. Hele seks hold har angiveligt taget kontakt til Barca for at forhøre sig: Napoli, Inter, Chelsea, Manchester United, Arsenal og Juventus har taget et kig på franskmanden, og derfor bliver det ikke let for det hold, som i sidste ende får fingrene i ham - hvis et skifte gennemføres denne sommer.

Umtiti er på kontrakt i Barca til 2023, så han får næppe lov til at skifte billigt. Omend priserne må tage et dyk på grund af coronavirus skulle Barca angiveligt stå klar til at acceptere 30-40 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder