Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca holder øje med De Bruynes situation

Transfermarked - 4. maj 2020Barca holder øje med De Bruynes situation

© Eurosport


Kevin de Bruyne er blandt verdens bedste fodboldspillere i disse dage og hans situation i Manchester City er pludselig gået hen og er blevet eget interessant for mange europæiske topklubber. Manchester City må som bekendt ikke deltaget i Champions League - eller europæisk fodbold - i to sæsoner, og det er lang tid, fortæller De Bruyne.

Til Het Laatste fortæller han, at man måske kan gå igennem en enkelt sæson uden Champions League, men to sæsoner er meget lang tid. På den måde åbner han døren for et skifte hvis Manchester City ikke får medhold i deres appel.

- To år uden europæisk fodbold er meget lang tid. Klubben har meddelt os, at man har i sinde at appellere. Vi må vente med at se, hvad der sker. Jeg stoler på klubben. Appellen til TAS er stadig under bearbejdning, fortæller De Bruyne.

- Når der er kommet en beslutning vil jeg analysere det hele. To år er meget lang tid. I tilfælde af et enkelt år kunne det være. Jeg lader ikke min beslutning afhænge af, hvad Pep Guardiola foretager sig. Jeg har før arbejdet med andre trænere og når Pep forlader City, skal jeg arbejde med en ny træner, fortæller De Bruyne for at slå fast, at Pep Guardiola ikke har direkte indflydelse på belgierens beslutning.

Kevin de Bruyne er utvivlsomt blandt de absolut bedste spillere og med sit forrygende overblik, sine præcise afleveringer og knaldhårde skud kan han kun forstærke hvilket som helst hold. Set med Manchester City-briller vil man næppe miste ham, men det kan blive faktum hvis City ikke får lov til at spille Champions League.

Ifølge Marca, Sport og AS holder Barca øje med De Bruynes situation. Hvis en mulighed byder sig, så vil han helt sikkert være relevant at tale om. Han vil dog under alle omstændigheder næppe være en spiller for fremtiden: Han fylder 29 år til sommer, men er i en perfekt fodboldalder til at bidrage i noget tid endnu.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder