Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Barca-profil: Vi er åbne for bud

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. maj 2020Tidligere Barca-profil: Vi er åbne for bud

© SPORT


FC Barcelonas tidligere offensive dribler, Pedro, kan meget vel have spillet sin sidste kamp for den engelske rigmands-klub, Chelsea, hvor rygterne allerede har nævnt italienske Roma og spanske Real Betis som de mulige destinationer for kant-spilleren.

Pedro forlod Barca til fordel for Chelsea tilbage i 2015, mens catalanerne efter sigende stadig holder øje med Chelsea-stjernen.

Pedro talte med mediet Cadena SER, om både den globale corona-krise, samt fremtiden.

- COVID19 berører alt og alle, så jeg bliver nødt til at tale med min klub og få klarhed om fremtiden. Jeg ved godt at min kontrakt først udløber den 30 juni, men jeg har endnu ikke fået klarhed over klubbens planer med mig, sagde spanieren.

- Det er vigtigt for mig at vide om klubben vil forlænge med mig eller ej. Jeg venter på en afklaring og lytter gerne til andre tilbud fra andre klubber.

- Min førsteprioritet er at fuldende min kontrakt og så må vi se hvad der sker, slog Pedro fast overfor mediet, hvor den hurtige dribler jo træner derhjemme, ligesom resten af Chelsea-holdet, efter anvisninger fra det engelske fodboldforbund.
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder