Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca forventer 5-10 skader når sæsonen starter

Skader - 5. maj 2020Barca forventer 5-10 skader når sæsonen starter

© RODOLFO MOLINA / DIARIO AS


Barcas lægehold forbereder sig lige nu på det værste. Som professionel fodboldspiller kan det ikke forsvares at skulle sidde i isolation i adskillige uger, uden god træning og når man så endelig skal i gang igen, er det direkte i ilden uden træningskampe, hvor man roligt opbygger formen. Men på grund af coronavirus har det været scenariet og derfor må man arbejde udfra den nuværende situation.

Barcas læger forventer således mellem 5-10 skader i de første uger når La Liga sparker igang igen. Umiddelbart har La Liga bekræftet, at man indleder kampene igen til juni, men selvom de bekræfter det, så må man stadig ikke tage en aflysning for givet: Ingen ved præcis hvornår det reelt set er muligt, selvom juni virker oplagt på nuværende tidspunkt.

Lægerne er deciderede bekymrede for spillernes helbred i de første uger. Normalt har man en pre-season til at følge spillernes udvikle, dosere spilletiden, udskifte et helt hold i pausen så spillerne kun får 45 minutter i benene. Men det er ikke tilfældet når ligaen starter. Her tales der om fire udskiftninger, men det vil stadig betyde, at minimum syv mand skal spille 90 minutter - og det er ekstremt hårdt og vil med høj risiko give skader.

Planen er, at spillerne indleder en individuel og skræddersyet træning før man tager et skridt videre og træner i små grupper før man til slut kan træne samlet og indlede de afgørende forberedelser til første kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder