Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi om Barca, Messi og Neymar

Nyheder - 5. maj 2020Xavi om Barca, Messi og Neymar

© efe


Xavi Hernandez var konstant i medierne for få måneder siden, da Eric Abidal pludselig rejste til Qatar for at møde med ham. Her begyndte en stime af negative historier for alvor at tage fat, da Abidal på daværende tidspunkt var klar over, at Ernesto Valverde skulle fyres.

Abidal tog til Qatar for at overtale Xavi til at tage imod jobbet som cheftræner i klubben, men Xavi afviste klart. Han føler ikke at tiden er inde til at træne Barca, som er hans klokkeklare drøm - men han ved, at han skal være klar til så stor en rolle.

Om tilbuddet
- Da jeg blev spurgt i januar var tiden ikke inde, forklarede Xavi til Samuel Eto'o på Instagram på den nye spanske kanal til VM 2022 i Qatar.

- Jeg talte med Abidal og Oscar Grau, som kom med et stort bud, men det var ikke det rette tidspunkt. Jeg har brug for mere erfaring. At træne Barca er min drøm og jeg håber, at det hele falder på plads. Det har jeg sagt mange gange.

Setién og Guardiola
- Jeg kan godt lide Quique Setiéns idéer. Jeg har også altid sagt, at jeg nyder at se Pep Guardiolas hold. De spiller med en klar plan med målet om at konstant angreb.

Om Messi
- Han har stadig 5-7 gode år i sig endnu. Han tager hånd om sin krop og han kan fortsætte til han er 38 eller 39 år. Han spiller med til VM i Qatar, det er jeg sikker på.

Om Neymar
- Fodboldmæssigt er han i top tre ller fem i verden, det er der ingen tvivl om. Han kan gøre forskellen på banen og jeg håber, at han vender tilbage til Barca. Jeg er selv Barca-fan og jeg ønsker at se de bedste spillere i klubben. Neymar er en positiv og glad fyr og han kan tilføje rigtig meget. Han hente ham vil være ekstraordinært.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder