Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi overbeviste Pep om at holde på Eto'o

Nyheder - 5. maj 2020Xavi overbeviste Pep om at holde på Eto'o

©


Mange har allerede set videoen fra fransk tv, hvor Samuel Eto'o går i dybden med sit forhold til Pep Guardiola, da træneren tog over i Barca i 2008. Da Pep landede på førsteholdet ønskede han at sælge Eto'o, men det endte med at angriberen blev i klubben, smadrede bolde i nettet og hjalp holdet med at vinde alle titler.

I en direkte videochat på Instagram med Eto'o og Xavi fortæller sidstnævnte, at han måtte overbevise Pep om at holde på Eto'o. Logik og sund fornuft sejrede, fortæller Xavi i videochatten.

- Heldigvis blev du i klubben for du var meget tæt på at forlade den, fortalte Xavi til Eto'o, som svarede:

- Ja... takket være dig, da du bad Pep om at lade mig blive. Tak for det, svarede Eto'o.

- Vi måtte overbevise Pep om at du skulle blive. Du var holdets topscorer og til sidst sejrede logikken og den sunde fornuft, fulgte Xavi op.

- Når du hører noget om nogen, så skal du selv se det. Jeg kunne sige mange dårlige ting om Eto'o, men det vigtigste er at kende personen (før man konkluderer noget). Heldigvis blev du i klubben for vi endte med at vinde alt, var Xavis yderligere respons.

Eto'o fortalte for år tilbage, at Pep ikke talte med ham og at træneren ikke hilste på ham i spillertunnellen, da angriberen rykkede til Inter, som skulle møde Barca i Champions League. I stedet blev der hilst på banen, hvor kameraerne kunne se med - det kunne de ikke i spillertunnellen. Det hele var en facade, forklarede Eto'o


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder