Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denne kabale kan sikre at Barca får Lautaro

Transfermarked: Af Rasmus Nielsen - 5. maj 2020Denne kabale kan sikre at Barca får Lautaro

© Daily Star


Barcelonas økonomi er under pres og hvis klubben skal hente nogle af de ønskede forstærkninger, kræver det at man samtidig får solgt spillere. Coutinhos fremtid hos Barcelona er usikker og han kunne meget vel være en af de spillere, som bliver solgt. Premier League virker som det mest sandsynlige for brasilianeren, og senest er Newcastle meldt som en mulig arbejdsgiver.

Newcastle får nye rige ejere, som vil bygge et nyt projekt op. Til det projekt skulle de anse Pochettino, som den ideelle træner. Flere medier melder nu at Pochettino ønsker at bygge Newcastle-holdet op omkring Coutinho, som han tidligere har trænet i Espanyol. Grundet Pochettinos ønske, er Newcastle villig til at betale Barcelonas ønskede pris for Coutinho - som lyder på mindst 80 millioner euro.

Dette betyder at Barcelona vil kunne få en god sum penge og stå bedre stillet, til at finansiere købet af Lautaro Martinez, som absolut heller ikke bliver billig. Samtidig vil Pochettino kunne bygge sit projekt op omkring Coutinho, som han eftersignende skulle ønske. Coutinho ville returnere til en liga, hvor han har præsteret på højeste niveau og samtidig kan han få lov til at være stjernen på et hold.

Med andre ord ligner det en god handel for alle parter, idet Coutinho ikke har slået til for Barca. Men det er altså noget af en kabale, som skal gå op.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder