Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Spillerne skal til lægetjek i morgen!

Nyheder - 5. maj 2020
Officielt: Spillerne skal til lægetjek i morgen!

© FC Barcelona


Der begynder så småt at komme lys over en ellers så trist og mørk tid. I går kunne La Liga bekræfte, at turneringen vender tilbage til juni og tirsdag eftermiddag bekræfter Barca, at spillerne har fået grønt lys til at møde ind på klubbens træningsanlæg i morgen til lægetjek.

Barca har på intet tidspunkt lukket noget som helst ud omkring genoptræning, hvornår spillerne kan gå i gang igen eller noget andet omkring den kommende fase. Men efter at La Liga i går slog fast, at man satser på at starte turneringen op igen til juni, har Barca netop fået det grønne lys.

Nu trækker man spillerne ind til lægetjek i morgen. Det indebærer blandt andet et tjek for om man er smittet med coronavirus eller ej. Desuden skal den fysiske form tjekkes og når alt har fået et grønt flueben, vil spillerne være godkendte til at gå i gang med en individuel omgang træning.

Som bekendt kræves det, at man lader spillerne træne individuelt i den første tid før man bevæger sig ind i små grupper for til sidst at kunne træne sammen hele holdet. Det er en svær tid, men spillerne er helt sikkert glade for, at de i morgen endelig kan sætte sig ud i bilen og køre ud til træningsanlægget og tage det første skridt frem mod en bedre hverdag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder