Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga undersøgte Barcas træningsanlæg

La Liga - 6. maj 2020
La Liga undersøgte Barcas træningsanlæg

© SPORT


Barca kunne i går bekræfte, at spillerne i dag møder ind på træningsanlægget til lægetjek forud for en anderledes type genoptræning til sæsonen. Derfor måtte La Liga sende folk ud iført mundbind og handsker, hvor træningsanlægget skulle inspiceres.

Det er ikke kun spillerne, som blev sendt hjem i marts. Det var alle i klubben, som blev bedt om at pakke sine ting og tage hjem, da man på daværende tidspunkt ikke vidste hvornår man ville vende tilbage. Derfor har der været totalt tomt på anlægget, men i går var der igen lidt aktivitet.

Her valgte La Liga at sende folk ud på træningsanlægget for at gennemgå nogle test som vurdering for om det er forsvarligt at sende spillerne tilbage. Netop fordi, at klubben modtog det grønne lys, valgte man i går at offentliggøre, at man gennemgår lægetjek i dag. Hidtil er alt gået efter planen.

I løbet af de seneste 53 dage har der ikke været andet end sikkerhedsvagter rundt om træningsanlægget. Desuden fik klubbens klublæger Ramon Canal og Carles Naval tilladelse til at møde ind i går for også at lave nogle tests og klargøre alt til spillerne i dag. Alle steder er blevet sprittet godt af.

Før spillerne træder ind i dag, vil et hold ude fra gennemgå anlægget for sidste gang for at sikre sig, at stedet er helbredsmæssigt forsvarligt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder