Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Courtois: Unfair at give Barca titlen

La Liga - 6. maj 2020
Courtois: Unfair at give Barca titlen

© FCBN


Real Madrids keeper, belgiske Thibaut Courtois, fortæller, at det ville være unfair, hvis man valgte at give La Liga-titlen til Barca hvis man vælger ikke at spille videre. Indbyrdes er Real Madrid bedre end Bara og det burde tælle, mener keeperen, som ellers har haft mange dage til at kigge på tabellen her i coronatiden.

Barca nåde lige præcis at snige sig to point over Real Madrid i tabellen inden at ligaen blev suspenderet på ubestemt tid. Hvis der er pointliged i Spanien, så kigger man på, hvem der er bedst rent indbyrdes - men i og med, at Barca har vundet flere point end Real Madrid, så er det helt hen i vejret at tro, at Real Madrid fortjener titlen mere.

- Vi er kun to point bag Barca i jagten på titlen, så det vil være en uheldig situation for os, hvis ligaen annulleres, fortæller Courtois til belgisk TV ifølge Marca og følger op:

- Hvis det er besluttet, at Barca skal have titlen, så er det ikke fair. Vi spillede uafgjort med dem og slog dem i den næste kamp. Vi har vist, at vi er bedre end dem, kom det fra Courtois, som i tabellen er to point bag Barca.

- Når det handler om Liverpool og Premier League, så er det noget helt andet. Der ville jeg kunne forstå det fordi, at de er så langt foran andenpladsen. Jeg synes, at vi bør afslutte sæsonen på banen, men selvfølgelig er sikkerheden det vigtigste.

Lige nu er situationen således, at La Liga-klubberne sender sine spillere til individuel træning før man går sammen i grupper for til sidst at træne sammen og spille kampe fra juni igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder