Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pepe Mel: Pedri bliver en superstjerne

Transfermarked - 6. maj 2020
Pepe Mel: Pedri bliver en superstjerne

© FCBN


Han er kun 17 år, men høster roser fra alle sider. Den offensive midtbanespiller, Pedro González López, eller bare Pedri, har sikret sig en fremtid i Barca. Det skete i slutningen af sidste år, hvor han med glæde kunne underskrive en kontrakt med catalanerne. Las Palmas-træner Pepe Mel tror på, at Pedri bliver en superstjerne.

Pedri spiller lige nu for Las Palmas, men da man lavede aftalen for 5 millioner euro den 2. september 2019 var det med aftalen om, at Pedri rykker til Camp Nou på en to-årig aftale fra den 1. juli. Altså om små to måneder. Lige nu spiller han under Pepe Mel, som egentlig ville have haft ham til Real Betis, hvor Pepe Mel har en fortid.

- Jeg fortalte Jose Miguel og Angel Haro, at de skulle tage chancen med ham den her unge dreng, som skulle til Barca, fortæller Pepe Mel.

- Jeg forstod, at Real Betis var efter Alex Moreno og Borja Iglesias, så det var svært at skulle arbejde på at hente en 16-årig (dengang) spiller. Jeg er Betis-fan og selvfølgelig vil jeg aldrig gøre noget for at skade klubben.

- Pedri bliver en superstjerne. Han vil være blandt de bedste i Europa de kommende 10 år. Nu er han snart Barca-spiller, og så må vi se tiden an.

Den 15. juli 2019 skrev han som 16-årig under på en professionel kontrakt med Las Palmas. Netop Pepe Mel valgte at forfremme Pedri. Han har allerede 34 kampe under bæltet som professionel fodboldspiller.

Pedri, da han skrev med Barca
Pepe Mel: Pedri bliver en superstjerneLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder