Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga-titlen: Setién er uenig med Courtois

La Liga - 6. maj 2020
La Liga-titlen: Setién er uenig med Courtois

© AS


Hvem skal tildeles La Liga-titlen hvis man vælger at stoppe sæsonen som den ser ud lige nu? Det skal Real Madrid selvom de er på andenpladsen, mener Thibaut Courtois. Real Madrids målmand fortæller således, at det vil være unfair, hvis Barca gik hen og blev tildelt ligatitlen.

Courtois siger, at Real Madrid spillede uafgjort med Barca på Camp Nou og slog catalanerne 2-0 på hjemmebane hvorfor de har bevist, at de er bedre end Barca rent indbyrdes og derfor bør Barca ikke blive tildelt titlen skulle det gå så vidt.

Situationen er bare den, at Barca altså topper La Liga og har to point mere end Real Madrid. Derfor er Quique Setién uenig. Cheftrænerne dukkede op på en livechat sat i værk af klubben i går, hvor han blev spurgt ind til situationen.

- Jeg ville ikke bryde mig om at skulle vinde ligaen på den måde, men det er logik, at tabellen afsluttes som den ser ud nu (hvis man vælger at lukke ned).

- Men alle ønsker at afslutte sæsonen (på banen) og gå efter alle sejre. Det samme gør sig gældende for Champions League, fortæller træneren.

Således meder Setién sig altså uenig med Courtois. Målmanden mene åbenbart at indbyrdes resultat betyder mere end det reelle antal af point. I Spanien gælder de indbyrdes resultater kun hvis der er pointlighed.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder