Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Så meget er Neymar faldet i pris

Transfermarked - 7. maj 2020Avis: Så meget er Neymar faldet i pris

© FCBN


I 2017 lød Neymars frikøbsklausul på 222 millioner euro eller hvad der svarer til 1,65 milliarder kroner. Det gjorde den fordi, at man i Barca aldrig nogensinde havde forestillet sig, at en klubbe ville dukke op og betale den enorme sum. PSG viste dog at de kan få, hvad de peger på og pludselig rykkede Neymar til Frankrig.

Siden skiftet til Frankrig har der været vedvarende rygter som sender ham retur til Barca og mens forhandlingerne gang på gang blev brudt sammen sidste år, så forventes der noget helt andet denne sommer. Barca er indstillet på at hente Neymar og PSG er mere tilbøjelig for at sælge ham. Og nu er prisen på ham tilmed faldet.Et studie fra KPMG fortæller, at han ikke er i nærheden af at være 222 millioner euro værd længere. På grund af coronavirus kommer transfermarkedet til at stå helt anderledes end mand kender det og som man har set blive forvandlet inden for de seneste par år.

- Coronavirussen får en enorm indvirkning på spillernes værdi på transfermarkedet. Reglerne om, hvor meget du kan spendere, kommer helt sikkert også til at falde markant hvorfor man kommer til at se flere lejeaftaler og byttehandler, forklarer KPMG.

Neymar forventes at falde omkring 22% i pris. Han vurderes til at koste 177 millioner euro og falder så til 137. PSG selv betalte som bekendt 222 millioner euro og må altså se næsten 100 millioner euro blive slået af prisen bare tre år senere.

Kylian Mbappé falder fra 225 millioner euro til 177 mens Messi vurderes til at koste 127 millioner i dag.

Listen
Kylian Mbappé: fra 225 mio. euro til 177
Neymar: fra 175 til 137
Lionel Messi: fra 175 til 127
Eden Hazard: fra 136 til 96
Antoine Griezmann: fra 119 til 89
Frenkie de Jong: fra 109 til 79
Timo Werner: fra 94 til 79


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder