Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sevilla: Vi forhandler ikke om Rakitic

Transfermarked - 7. maj 2020
Sevilla: Vi forhandler ikke om Rakitic

© EFE


Ivan Rakitic er ikke en del af fremtidsplanerne på Camp Nou og efter seks gode år i klubben er han efterhånden fortid. Klubben arbejder på at få ham solgt nu, så man trods alt kan tjene lidt på ham, da han snart har kontraktudløb. Men han vender ikke tilbage til Sevilla, forlyder det lige nu.

Således har Sevillas sportsdirektør, Monchi, i et interview med Muchodeporte bekræftet, at han taler med Rakitic på det personlige plan, men at der overhovedet ikke er nogen forhandlinger i gang.

- Jeg besidder ikke en gave således at jeg kan se, hvad andre ønsker. Jeg har talt med Rakitic et par gange i denne tid fordi, at jeg bekymrer mig for hans familie ligesom han bekymrer sig om min familie. Vi har udvekslet nogle beskeder, men der har ikke været andet. Lige nu må vi fokusere på nuet.

- Rakitic er god, vi er venner og hvis der er noget, så vil jeg ikke fortælle det - men i dag er der intet mellem Rakitic og Sevilla, bekræfter Monchi således.

Det kan naturligvis nå at ændre sig, men det mest logiske lader til at Rakitic må til udlandet eller finde sig en af de øvrige subtop-klubber i landet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder