Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: RFEF anmoder om 5 udskiftninger

La Liga - 7. maj 2020
Officielt: RFEF anmoder om 5 udskiftninger

© EuroSport


Det spanske fodboldforbund oplyser torsdag aften, at man anmoder om at gennemtvinge en regelændring der gør, at hvert hold må benytte sig af fem udskiftninger. Det gør man for at beskytte spillerne, som er ude af form og nu skal igennem et hårdt program for at komme i gang igen.

Der er dog et lille twist i det: Man kan ikke afbryde spillet fem gange i løbet af kampen for at benytte sig af sine fem indskiftere. Det foregår fortsat således, at man kun kan bremse spillet tre gange og i disse tre spilstop har man så mulighed for at pille fem mand ud og sende fem friske på banen.

Det er en anmodning fra RFEF, som nu afventer svar fra IFAB, som har muligheden for at indføre det nye tiltag. RFEF-præsident Luis Rubiales har allerede været i kontakt med La Liga-chefen Javier Tebas, som støtter op om tiltaget. Dermed ser det altså ud til at blive en realitet, da det hele handler om at beskytte ligaens fodboldspillere.

Man kan ikke undgå, at nogle spillere kommer til at spille 90 minutter. Derfor er det op til de respektive trænerteams samt lægehold at følge spillernes udvikling så man undgår for mange overbelastninger og således muskelskader. Her på BarcelonaFC.dk kunne vi for nyligt skrive om, hvordan Barcas lægestab forventer mellem 5-10 skader i opstarten. Det kan du læse om her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder