Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca til Inter: Vælg mellem disse seks spillere

Transfermarked - 8. maj 2020Barca til Inter: Vælg mellem disse seks spillere

©


Barca arbejder intenst på at få lov til at hente Lautaro Martinez til klubben for et betydeligt mindre beløb end 111 millioner euro. Som bekendt falder argentinerens frikøbsklausul til 111 millioner euro når vi rammer juli, men Barcas ønsker at inkludere spillere i handlen så Inter accepterer en decideret forhandling.

Inter er udmærket klar over, at de ikke kan holde på Lautaro Martinez og har derfor accepteret, at han forlader klubben til sommer. Men da der er tale om interesse fra Barca, kommer italienerne næppe til at sende Lautaro billigt afsted. I den forbindelse har Barca nu givet Inter en liste over seks spillere, som klubben vælge fra så man kan få beløbet ned på 60 millioner euro.

Følgende spillere er blevet tilbudt
Arturo Vidal
Samuel Umtiti
Nelson Semedo
Junir Firpo
Rafinha
Jean-Clair TodiboOm der ligger en specialaftale i tilbuddet vides ikke, men umiddelbart kan Inter altså vælge at tage Umtiti og 60 millioner euro som den samlede pris for Lautaro Martinez. Nogle medier melder om, at Barca har bedt Inter om at vælge to spillere + 60 millioner euro for Lautaro Martinez, men det er meget uklart, hvad den helt præcise aftale går ud på.

Marca, Sport, Super Deporte og Mundo Deportivo melder alle om, at de seks ovenstående spillere er blevet tilbudt. På den måde kan Inter som i en slikbod frit vælge og samtidig få 60 millioner euro ind på kontoen. Der forventes dog ikke at komme et gennembrud før man for alvor ved hvordan fodboldforbundende forholder sig til transfervinduet ovenpå coronavirussen.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder