Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Jeg vil fuldføre min kontrakt

Transfermarked - 9. maj 2020
Rakitic: Jeg vil fuldføre min kontrakt

©


I sommers fik Ivan Rakitic besked på at finde sig en ny klub, da han ikke ville få lige så meget spilletid som tidligere. Han valgte dog efter grundige overvejelser at blive i Barca og kæmpe for sin plads hvilket ikke har kastet det af sig, som han havde håbet. Han har ofte kritiseret mængden af spilletid, han har fået.

Nu nærmer vi os transfervinduet igen og endnu engang er Rakitic et af de store samtaleemner, da han igen bliver rygtet videre i karrieren. Flere klubber skulle angiveligt være interesseret i den kroatiske midtbanespiller, men han har selv et ønske om at fuldføre sin kontrakt, som løber frem til sommeren 2021. Netop af den grund vil Barca sælge ham i år, da de på den måde kan få penge for ham.

- Jeg er vant til at alle historierne. Jeg har været i Barca i seks år og har prøvet det hele før. Jeg forsøger altid at huske på, at fodbold ikke bare er en sport - men så meget mere. Det eneste jeg kan er at grine (af historierne), fortæller han til Sky Sport og følger op:

- Det vigtigste er at jeg har et godt forhold til træneren, spillerne og klubben. Jeg er stadig på kontrakt i klubben og når jeg skriver under er min intention at fuldføre min kontrakt.

- Hvis der ikke er mulighed for at være her indtil min kontrakt udløber, så må vi sætte os sammen og snakke om det. Men lige nu er jeg glad i Barca.

Barca har store planer denne sommer, hvor man gerne ser en masse spillere finde sig en ny klub så man kan hente nye spillere ind og samtidig få tømt ud i truppen. Om Rakitic får lov til at blive endnu en sæson er tvivlsomt - men så længe han er på kontrakt i Barca er det en mulighed.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder