Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Moreno: Jeg ved, at Barca vil have Neymar

Transfermarked - 9. maj 2020
Moreno: Jeg ved, at Barca vil have Neymar

© Adelantado


Lige nu handler det om at finde ud af hvor mange penge man som klub taber under coronakrisen. Spillerne er gået 70% ned i løn, da klubbens udgifter gerne skulle passe med indtægterne, og da der ingen indtægter har været, har man været nødsaget til at skære ned hvor man kunne.

Derfor må man finde en plan for hvordan man bedst muligt kan forstærke sig når transfervinduet åbner og der er ingen tvivl om, at klubben vil gå efter Neymar. Sidste sommer forhandlede man i ugevis med PSG, men den franske klub blev ved med at afvise. Nu åbner Monaco-træner Robert Moreno op for sin version af sagen.

- Jeg ville helt sikkert hente Neymar tilbage hvis det stod til mig. Barca er en stor klub og de vil have de bedste spillere i verden og her er Neymar i blandt. Han kan gøre forskellen og derfor vil Barca have ham. Han gør sine holdkammerater gode og jeg ved - med sikkerhed - at Barca vil have ham, fortæller Moreno til El Transistor ifølge Marca.

PSG blev for nyligt kåret som franske mestre, da det ikke blev vurderet forsvarligt eller realistisk, at fuldføre ligaen. Derfor må Moreno og Monaco lige nu kigge frem mod næste sæson - med pre-season til juli og opstart slut august hvilket han trods alt glæder sig over selvom han er uenig i at slutte sæsonen som den så ud.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder