Annonce


Annonce

Annonce

Første offer: Umtiti er allerede skadet

Skader - 9. maj 2020
Inden at man for alvor fik sat dato på hvornår man kunne vende tilbage til træningen kunne man her på BarcelonaFC.dk læse om, at klubbens læger forventede mellem 5 og 10 skader i opstarten. Bare to dage inde i træningen er Samuel Umtiti blevet skadet.

Barca skriver således, at den franske midterforsvarer har pådraget sig en lægmuskel og derfor må han pludselig ændre sin tilgang til den daglige træning. Som med alle spillere, har man ellers nærstuderet Umtitis form for at dosere den rigtige mængde træning, men det har alligevel været for hårdt for ham og nu er han således ude.

Der er ikke sat dato på hvornår han er tilbage - men lige nu vides det heller ikke præcis hvornår Barca spiller sin næste kamp selvom man forventer, at det bliver den 20. juni. Der er således nok med tid og Umtiti skal nok nå at komme sig over denne skade indtil da - men det betyder ikke, at han ikke kan nå at pådrage sig en ny skade.

Der venter Barcas læger et hårdt stykke arbejde forude. Spillerne kommer med sikkerhed til at falde som fluer når først træningen for alvor går i gang. Det er ikke let at skulle starte op efter to måneders pause - og selvom der er tale om en milliard forretning med luksus i stor stil, så kan ét løb for meget være afgørende.

Lige nu har Barca rent officielt fem mand på skadeslisten. Foruden Umtiti var Roberto, Dembélé, Suárez og Arthur skadet inden man blev sendt hjem på grund af coronavirus, men Roberto, Suárez og Arthur vurderes til at være klar til trods for at de ikke har fået det grønne lys. Dembélé kommer ikke i spil i denne sæson. Man har fået lov til at hente en erstatning for ham og han er derfor ikke længere spilleberettiget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første offer: Umtiti er allerede skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder