Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan: Valverde gav mig ingen minutter

Nyheder - 10. maj 2020
Arda Turan: Valverde gav mig ingen minutter

©


Arda Turans karriere tog et dyk efter at han skiftede til Barca. I Atletico Madrid havde han alt og spillede på et hold, som Diego Simeone for alvor fik ført op blandt verdens bedste - men tyrkerens skifte til Barca skulle vise sig at være starten på enden af en ellers så fin karriere.

I dag er Arda Turan tæt på Galatasaray efter at være blevet fritstillet fra Basaksehir, som havde lejet ham fra Barca. Hans kontrakt med catalanerne udløber i næste måned og nu fortæller han om hvordan han ikke fik tillid af Valverde.

- Jeg lærte alt om taktik i Atletico Madrid. Hvis jeg rykkede direkte fra Galatasaray til Barca, så havde det været meget svært. Men Valverde gav mig ingen minutter. Det var mig, som var øverst på assistlisten efter Messi og Suárez, fortæller Arda Turan og fortæller videre om selve skiftet:

- Min agent fortalte mig ikke, at jeg skulle til Barca. Han sagde, at jeg ville finde ud af det to uger senere. Jeg tænkte, at jeg var på vej til Bayern, da transferen til Manchester United året før faldt igennem i 11. time. Dokumentet faldt ud af hans taske og jeg så Barca-logoet på papiret.- Det var ikke til at tro. Ahmet (agenten) sagde 'Kom her, kom her, se dokumenterne'. Jeg var absolut ikke ked af, at jeg skulle til Barca, forklarer Arda Turan om den dag i 2015, hvor skiftet blev gennemført.

Arda Turan fortalte også om den dag, hvor Atletico Madrid nærmest smadrede Chelsea. Her lagde han ikke skjul på, at Diego Simeone er et geni og at han havde læst op på sin taktik:

- Når du ikke sætter en god taktik, så starter du kampen ved at være bagud med 2-0. I Champions League mod Chelsea var vi forberedt til perfektion på grund af Simeone. Han sagde, at Hazard ikke følger med højrebacken og han hjælper ikke defensivt. Vores højreback Juanfran løb frem tre gange, Hazard fulgte ikke med og så scorede vi tre gange.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder