Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stoichkov ikke imponeret over Peps Barca-succes

Nyheder - 11. maj 2020
Stoichkov ikke imponeret over Peps Barca-succes

©


Hristo Stoichkov så til fra sidelinjen, da Pep Guardiola i 2008 noget overraskende blev udpeget som ny træner i Barca. Han formåede at komme ind på holdet og vinde alle titler i løbet af sine første sæson, men Hristo Stoichkov er ikke ligefrem begejstret for det arbejde, Pep Guariola lagde for dagen dengang.

Således mener Hristo Stoichkov, at Pep Guardiola overtog et hold, som havde fået succes uanset hvad. Allerede efter to ligakampe var der tale om, at Pep Guardiola var den forkerte, da man indledte med en uafgjort og et nederlag. Men siden tog det hele fart og man formåede at vinde alle seks titler.

- Barca var allerede klar. Peps arbejde var let - han kendte til klubbens struktur helt ned til de unge spillere. Frank Rijkaard skabte den trup, som Pep Guardiola overtog og Messi og de andre spillere havde allerede fået sin debut med Rijkaard, fortæller Stoichkov ifølge Marca og følger op:

- De spektakulære kampe var sket med eller uden Pep. Der var Henry, Deco, Ronaldinho, Marquez, Puyol og Valdés. Det var meget få spillere, som Pep skulle få noget ud af af, men Iniesta og Pedro kom ind og Messi fik mere spilletid og så var det hele gjort klar (til den store succes).

Hristo Stoichkov mener altså ikke at Pep Guardiola var den store mirakelmager og nedtoner således den enorme succes, der betegnes som den måske bedste tid i klubbens historie.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder