Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre byttehandler med Juventus på vej

Transfermarked - 12. maj 2020
Tre byttehandler med Juventus på vej

©


Der arbejdes lige nu hårdt på at forme truppen frem mod næste sæson, som bliver den sidste sæson med præsident Josep Maria Bartomeu i spidsen. I spanske medier erfarer man, at præsidenten har tænkt sig at skabe et ekstraordinært hold før han står af og derfor arbejder man blandt andet på Neymar og Lautaro Martinez.

Men også øvrige spillere er på blokken og lige nu melder italienske Tuttosport om intet mindre end tre byttehandler med Juventus. Italienerne er vilde med Semedo og Arthur mens Todibo ligner en mand, som får en høj, høj markedsværdi på sigt.

De tre byttehandler
Arthur for Pjanic
Semedo for De Sciglio
Todibo for RuganiSåledes sendes tre ud af døren mens man siger velkommen til tre nye ansigter. Der er tale om direkte byttehandler og således er der ingen penge involveret, men det bliver bestemt ikke let at få det hele til at gå op. Der er tale om, at seks spillere skal godkende aftalen - hidtil meldes er om, at Pjanic allerede har godkendt at skifte til Barca.

Om der kommer en ekstraordinær byttehandel på plads til sommer er svært at vide nu - men det er ingen hemmelighed, at Barca kæmper benhårdt for at bytte sig til de spillere, de ønsker, da pengene ikke er de samme som de senere år.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder