Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Byttehandler: Todibo forhandler med Juventus

Transfermarked - 12. maj 2020
Byttehandler: Todibo forhandler med Juventus

© Sport


Der er gang i den store tur i Barca i disse dage. Der tales om, at hele tre byttehandler er undervejs og i den forbindelse skulle Miralem Pjanic allerede have godkendt et skifte til Barca mens Jean-Cair Todibo nu har indledt forhandlingerne med Juventus.

Todibo gjorde det fornuftigt i Schalke 04, som kæmpede for at få råd til at købe ham fri for 25 millioner euro, men desværre for tyskerne kom coronavirussen i vejen og klubben har nu slet ikke råd til forsvarsspilleren, som åbenbart ikke har en fremtid på Camp Nou. I stedet meldes han nu til Juventus, som er klar til at tage imod ham.

Juventus kan muligvis se frem til at modtage Todibo, Arthur og Semedo. Til gengæld sender de Pjanic, De Sciglio og Rugani til Barca. Sådan forlyder kabalen i disse timer, men det kan nå at ændre sig, der der trods alt er tale om seks deciderede aftaler, som skal gå op i en højere enhed.

Todibo er ikke interesseret i at sidde på bænken i Barca, og han har derfor accepteret, at forhandle med Juventus, da han er blevet lovet en fair chance for at vise sig selv frem. Den chance mener han ikke selv, at han fik i Barca, men da han var på banen, viste han gode takter, men det var ikke nok til at overbevise Barca, som nu er i færd med at sende ham videre.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder