Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident-kandidat vil hente Guardiola tilbage

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. maj 2020
Præsident-kandidat vil hente Guardiola tilbage

© TV3


Joan Laporta spiller med musklerne og lover at hente FC Barcelonas mest succesrige cheftræner, Josep Guardiola, tilbage, hvis han bliver valgt ind som præsident i den catalanske storklub.

Den tidligere præsident, Joan Laporta, er så småt igang med at udvide sin fanskare med et yderst populært valgløfte - Pep Guardiola skal tilbage på trænerbænken i Barcelona, hvis det lykkedes ham at vinde valget til næste år.

- Lige nu er Guardiola i Manchester City, men jeg vil virkelig gerne have ham tilbage, så det bliver min pligt at gøre. Jeg satser på at få talt med den person i 2021, når vi skal have ny træner.

- Det er en beslutning som Pep skal tage. Men han ved hvor elsket han er i Barcelona og hvor meget fansene drømmer om at se ham træne holdet igen, sagde Laporta til den catalanske tv-station TV3.

Den 57-årige tidligere præsident fik første gang magten i Barca i 2003.

I 2008 traf Laporta en afgørende beslutning, hvor Pep Guardiola blev forfremmet fra ungdomsrækkerne til førsteholds-træner for FC Barcelonas stjernespækkede La Liga-hold.

14 trofæer på fire sæsoner blev det til under Guardiolas ledelse, heriblandt tre spanske mesterskaber og to Champions League-titler.

Joan Laporta blev i 2010, højst overraskende, afløst af Sandro Rosell som sad ved roret i fire år, hvorefter Josep Maria Bartomeu overtog stafetten i 2014 - en stafet som til tider har været rødglødende for den nuværende præsident for FC Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder